Gràcies Pigmalions!

Per aprendre és condició indispensable sentir-se valorat, estimat, acompanyat. I això és el que fem: crear vincles d’afecte i  celebrar que al nostre institut tots estem compromesos amb el benestar de tots.

Pilar Pérez Esteve / 11 de juny de 2019

Estem acabant el curs i, un any més, volem celebrar els nostres èxits, agrair a tots els estudiants la seva implicació i generositat, la seua participació en el Projecte Pigmalió-Connectem la Sénia que va néixer fa ja set cursos.

Per això, ahir 13 de juny, escalarem, ens vam llençar per tirolines, caminàrem entre les copes dels arbres. I ho férem junts. Durant tot el curs, setmana a setmana, un alumne major ha acompanyat a un altre més menut. Un dia a la setmana, al pati, s’han reunit les parelles per conversar, revisar l’agenda, parlar sobre les coses que van bé i les que poden millorar. 


Amb aquesta Jornada de Convivència a Estivella vam celebrar i agrair a tots els pigmalions la seua implicació per fer de l’IES La Sénia un institut on els nostres alumnes vulguen estudiar, vulguen estar.


Per aprendre és condició indispensable sentir-se valorat, estimat, acompanyat. I això és el que fem: crear vincles d’afecte i  celebrar que al nostre institut tots estem compromesos amb el benestar de tots.   

Print Friendly, PDF & Email
Total Page Visits: 847 - Today Page Visits: 1

About the Author

admin
Idea original de Glòria Llàcer