Una invitació que ens fa albirar les vacances. Gràcies per l’orxata AMPA!

Redacció / 17 de juny de 2019

Que l’alumnat està cansat és més que evident i a hores d’ara ho sabem tant els profes com les famílies i que després de tot un curs calia celebrar-ho una miqueta també, per això la invitació a orxata fresqueta i fartons va estar rebuda amb satisfacció per part de l’alumnat.

Amb l’orxata, l’ambient esdevingué festiu, la calor que comença a notar-se i són sols les onze del matí, l’alumnat s’arremolina al voltant de les taules amb ombra del pati i s’escolten ja xerrades sobre plans i perspectives vacacionals.

L’orxata -beguda mil·lenària i primordialment  mediterrània- ja ho deia Joan Fuster “mereixeria els honors de les persones sensates”.

Gràcies de nou AMPA!

Print Friendly, PDF & Email
Total Page Visits: 777 - Today Page Visits: 1

About the Author

admin
Idea original de Glòria Llàcer