Fina Portal, la companya afable

Glòria Llàcer / 20 de juny de 2019

Hi ha persones que tenen un do extraordinari i és que quan te les trobes pel matí i et donen el bon dia, ja et trasmeten la dosis d’afabilitat que necessites per encarar la jornada. I és que l’afabilitat diuen naix de la humanitat i és expressió de la benevolència, una virtud de la que Fina Portal n’ha fet gala tots aquestos anys.

 Amb un somriure franc i sempre amb la discreció per bandera Fina és, com hem convingut els i les que la coneixem, una gran companya.

Han estat trenta-cinc anys a peu d’aula i li ha arribat el moment d’emprendre sendes noves. Sabem que ja ha començat a enyorar-nos però també sabem que aviat començarà el principi d’una altra gran història. Nosaltres des d’ací  li desitgem molta sort i felicitat.

Print Friendly, PDF & Email
Total Page Visits: 1553 - Today Page Visits: 1

About the Author

admin
Idea original de Glòria Llàcer