ERASMUS K229 GUIDE THE GUIDE⁩ comença el procés de selecció de l’alumnat

Carles Gómez / 16 de setembre de 2019

Transformar les visites als museus i a les ciutats en recursos reals amb enfocament educatiu, especialment pel fet que no només apropen el patrimoni cultural als estudiants, sinó que també suposen trobades socials, històriques i científiques difícils d’aconseguir en altres llocs és l’objectiu de ERASMUS K229 GUIDE THE GUIDE⁩.

Per tant, aquest projecte és una oportunitat única perquè els instituts – l’IES La Sénia i altres centres europeus- treballen directament amb els museus i institucions relacionades.

La segona quinzena de setembre l’equip de professors del projecte amb l’orientadora del centre realitzaran un procés de selecció de l´alumnat que ja veuen en aquest projecte una possibilitat de viure una experiència educativa única.

Print Friendly, PDF & Email
Total Page Visits: 582 - Today Page Visits: 1

About the Author

admin
Idea original de Glòria Llàcer