“Diabetes CERO”. Treballant amb les noves generacions per garantir el futur.

“Diabetes CERO” creu en els científics que investiguen perquè la societat tinga una millor qualitat de vida.

Àngel Rabasa / 22 d’octubre de 2019

La Fundació “Diabetes CERO” és un moviment de pares de nens amb diabetis tipus 1 i adults, l’objectiu és impulsar, informar i accelerar els avenços en recerca en Diabetis de tipus1. “Diabetes CERO” creu en els científics que investiguen perquè la societat tinga una millor qualitat de vida, i és la societat qui ha de reclamar i donar suport a la investigació.

L’alumnat de tercer d’ESO ha assistit dijous 17 d’octubre a l’Auditori de Paiporta a un xerrada coordinada per Mª José Garrido i pel delegat a la Comunitat Valenciana de La Fundació “Diabetes CERO”, Kike Mira. En aquesta xerrada a més de parlar del que és la malaltia i com es tracta l’alumnat de tercer d’ESO ha pogut participar  fent-se capil·lars i inclús  han pogut  controlar els seus nivells de glucosa.

Print Friendly, PDF & Email
Total Page Visits: 355 - Today Page Visits: 2

About the Author

admin
Idea original de Glòria Llàcer