Concert benèfic “Música para la diabetes”. Paiporta solidària

Àngel Rabasa / 4 de novembre de 2019

Isabel Martín, Alcaldessa de Paiporta: “És una causa justa que ho mereix: és necessari més investigació per a una malaltia encara sense cura.”


La Fundación Diabetes CERO considera un èxit el
Concert benèfic “Música para la diabetes”. Paiporta solidària. Un èxit també ha estat la recaptació que que s’aproxima als 3.200€.

Isabel Martín Gómez, Alcaldessa de Paiporta, fa la següent valoració: “Des de l’Ajuntament ens hem bolcat amb l’esdeveniment. És una causa justa que ho mereix: és necessari més investigació per a una malaltia encara sense cura. El teixit associatiu també ha donat el seu suport, amb la Unió Musical de Paiporta i els instituts IES La Sénia i IES Andreu Alfaro. Tant de bo les nostres institucions compartiren la sensibilitat de la societat paiportina per malalties com la diabetis i invertiren el que cal en investigació. Enhorabona als organitzadors, en especial a Maria José, Lola i a Kike Mira i totes les persones voluntàries de la delegació valenciana de Diabetes Cero. El que feu no té preu”.

Des d’ací aplaudim la iniciativa i els participants i donem l’enhorabona al nostre alumnat i al professor Àngel Rabasa!

 

Print Friendly, PDF & Email
Total Page Visits: 786 - Today Page Visits: 3