Breu resum de les activitats de l’Erasmus + ka229 GUIDE THE GUIDE

Carles Gómez / 17 de novembre de 2019

Del 22 al 27 del passat mes d’octubre els professors del centre Mònica Camiña, Xelo García, Guadalupe Mínguez i Carles Gómez participaren a la mobilitat realitzada a Bedekovcina (Croàcia) pertanyent al projecte Erasmus + ka229 GUIDE THE GUIDE amb la finalitat de preparar als alumnes locals amb les ferramentes necessàries per a crear visites guiades més dinàmiques i estimulants per a l’alumnat de secundària.

Cadascun dels 5 centres va proposar activitats com ara: Romania biblioteca humana i World cafè; Croàcia escape rooms i realitat virtual; Italia kahoot sobre ètica d’un guia;Portugal i Espanya tècniques dramàtiques.

A més de seleccionar el logo i la samarreta del projecte es va visitar el Museu de les il·lusions a Zagreb i el de la revolta camperola de Zagorje.

Durant el mes de novembre l’equip de professors ha fet reunions amb les seccions d’educació dels museus Príncep Felip i Pius V i amb l’Alcaldessa i Regidor d’Educació de la nostra localitat a fi de programar futures visites de treball als esmentats centres.

Print Friendly, PDF & Email
Total Page Visits: 561 - Today Page Visits: 1

About the Author

admin
Idea original de Glòria Llàcer