Per què se celebra el Dia del Llibre en valencià?

Glòria Llàcer / 25 de novembre de 2019

La data coincideix amb la publicació a València de la primera edició de Tirant lo Blanc, obra de l’escriptor i cavaller valencià Joanot Martorell.

Cada 20 de novembre se celebra el Dia del Llibre en valencià. La data coincideix amb la publicació a València de la primera edició de Tirant lo Blanc, obra de l’escriptor i cavaller valencià Joanot Martorell. Aquest curs a la Sénia hem commemorat aquesta data llegint aquestos poemes: “Tinc un desfici, ai, inclement” de Beatriu de Dia; “Cada llibre té un secret” de Joana Raspall; “Un bon capbussó!” de Fina Girbés i fragments seleccionats de les obres: Uns papers en una capsa de Carme Miquel; Mecanoscrit del segon origen de Manuel de Pedrolo i de la La Mestra de Víctor Labrado.

Print Friendly, PDF & Email
Total Page Visits: 627 - Today Page Visits: 1