L’alumnat del Projecte Interdisciplinar de 4t fan una “Escape Room”

Mònica Camiña / 30 de novembre de 2019

L’alumnat del Projecte Interdisciplinar de 4t fan una activitat d’escapada o Escape Room.

El 28 de novembre els alumnes de 4t d’ESO de l’optativa d’Escape Room van  aconseguir escapar de la Sala “Els misteris de Da Vinci” en la Sala Enigma Experience a València.

Els alumnes van haver de treballar en dos grups per tal de resoldre tots els enigmes de Da Vinci i trobar les falsificacions de la Mona Lisa. Finalment els dos equips van haver de col•laborar a contratemps per a aconseguir escapar en 60 minuts! I ho van aconseguir! Treball en equip, pensament crític, resolució de problemes, col•laboració… No hi ha res que se’ls resistisca! Aquests alumnes de 4t, que ja estan preparant la seua pròpia Escape Room a l’institut, estan preparats per a tot!!!  Qui s’atrevirà a escapar de la seua “escape” En l’IES La Sénia????

Print Friendly, PDF & Email
Total Page Visits: 518 - Today Page Visits: 1

About the Author

admin
Idea original de Glòria Llàcer