Targetes pigmalió: escrit sobre roig i verd

Redacció / 20 de novembre de 2019

Arriben les vacances d’hivern i un curs més els pigmalions posen la maquinària en marxa per enllestir les targetes amb les que felicitaran els seus tutorands i tutorandes. Sobre els colors identificatius del projecte, el roig i el verd, han manifestat el valor de la relació que han començat a establir aquest curs de manera senzilla però molt clara: “Gràcies pel teu temps invertit en nosaltres”,  “Moltes gràcies per preocupar-te per mi”, “Gràcies per tot”, “Gràcies pels teus consells i recomanacions”, en són un exemple del reconeixement a la tasca dels tutorands.

Això sí, també és tradicional que fins l’últim segon no estiguen totes les targetes acabades  i aconseguir que finalment totes siguen
entregades el dia vint és sens dubte una tasca titànica per al professorat pigmalió. Molta sort! I bones vacances!

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Total Page Visits: 772 - Today Page Visits: 1

About the Author

admin
Idea original de Glòria Llàcer