Ladan

Patricia Moragón / 19 de desembre de 2019

Ladan, l’obra de teatre que pinta somriures

Si l’IES La Sénia destaca per algun motiu és per la implicació del seu alumnat i professorat i LADAN va ser un exemple més d’aquest compromís compartit. Les expectatives eren elevades, tot i que Lluís, professor de biologia i encarregat de l’extraescolar de teatre, repetia i repetia que només havien tingut tres mesos per a preparar-ho tot. Finalment, les artistes acompliren amb les expectatives i professorat, alumnat i famílies gaudirem d’una vesprada de teatre excepcional.

Des dels mims nadalencs de l’inici fins a les abraçades gratis del final, l’obra va ser un seguit de riures i reflexions colpidores que no deixaren ningú indiferent. Tots, grans i menuts, sabérem apreciar la gran feina d’aquestes artistes comandades per un capità excepcional que va haver de fer front fins i tot a contratemps d’última hora.

Perquè sí, com tots sabeu, l’espectacle ha de continuar… fins i tot si l’únic actor masculí de l’obra no pot actuar en l’últim moment. Sort que Lluís té molta capacitat de convicció i va ser capaç de convéncer antics alumnes i Paula, la nostra professora d’anglés, per fer una aparició estel·lar.

Ja veieu, La Sénia és un niu d’artistes i si a David, altre profe d’anglés, li proposen tocar la guitarra i delectar-nos amb All I Want for Christmas Is You ni s’ho pensa. Com tampoc s’ho pensaren Àngel o Guada (informàtica i educació plàstica) en ajudar amb el so i el cartell de l’obra, respectivament.

En definitiva, Ladan va ser tot un èxit. Tothom va eixir amb molt bones sensacions. Les nostres alumnes aconseguiren pintar-nos un somriure en la cara que, de segur, ens vindrà molt bé per a afrontar les vacances de Nadal que ara venen.

Print Friendly, PDF & Email
Total Page Visits: 314 - Today Page Visits: 1