Conèixer per a planificar el futur: visita al CIPFP de Catarroja, una Formació Professional capdavantera

Mònica Camiña, María Fernández, Pilar Pérez Esteve

El procés d’orientació és llarg i en l’institut dediquem moltes hores a acompanyar al nostre alumnat perquè realitzen les millors opcions. Perquè perseguisquen, i aconseguisquen, els seus somnis.

La Formació Professional és una magnífica opció de futur, amb una oferta innovadora i creativa, amb molt bones eixides laborals i amb la possibilitat de continuar formant-nos al llarg de la vida.
Ahir, 18 de desembre, vam visitar amb l’alumnat de 4t ESO (E41 i PR4), i amb segon de Formació Professional Bàsica (FPB2) el Centre Integrat de Formació Professional (CIPFP) de Catarroja. Un centre de Labora obert a l’entorn, que disposa d’una oferta formativa modular, flexible i de qualitat.

En el Centre es cursen cicles de Grau Mitjà molt interessants:

– Instal·lacions de Producció de Calor

– Instal·lacions Frigorífiques i de Climatització

– Xarxes i estacions de tractament d’aigües

– Fusteria i Moble

 Què important és conèixer per a triar. El procés d’orientació és llarg i en l’institut dediquem moltes hores a acompanyar al nostre alumnat perquè realitzen les millors opcions. Perquè perseguisquen, i aconseguisquen, els seus somnis.

Els alumnes van ser rebuts pel director i l’orientadora del centre i van poder recórrer les instal·lacions, amb maquinària capdavantera, acompanyats d’excel·lents professionals que van respondre als seus dubtes i els van mostrar la potencialitat d’ocupació que aquests ensenyaments ofereixen.

Acabem l´experiència amb molt bon sabor de boca, gràcies a la visita i a la xocolatada amb què l’institut ens va acomiadar.

Gràcies al @FPCatarroja!!

 

Print Friendly, PDF & Email
Total Page Visits: 227 - Today Page Visits: 1

About the Author

admin
Idea original de Glòria Llàcer