BIBLIOTECA HUMANA GTG

Carles Gómez / 8 de gener de 2020

L’equip de profes i alumnes del projecte Erasmus + ka229 GUIDE THE GUIDE dugueren a terme el passat dia 18 una sessió informativa i pràctica sobre mètodes activitats i aplicacions utilitzats a la reunió de Croàcia d octubre mitjançant el mètode BIBLIOTECA HUMANA, en el qual estudiants i profes eren “llibres” llegits per la resta d’alumnes que explicaven diverses dinàmiques com ara: WORLD CAFE  on els alumnes contesten en grups a preguntes pensades a optimitzar una visita guiada a un museu; METAVERSE aplicació multimèdia sobre realitat augmentada; COGGLE aplicació que utilitza mapes visuals més atractius; INTONATION WHEEL l’alumnat practica les diferents entonacions i gestos tant necessaris per als guies com per utilitzar-los com a tècnica dramàtica; ESCAPE ROOM alumnes de PMAR expliquen la seua experiència amb la resta del grup a l´activitat proposada per la profe Mònica Camiña

Al gener començaran les visites als museus Pius V i Príncep Felip junt a una altra sessió explicativa de la app Geolocalitzadora GTG creada pel professor Àngel Berlanas.

Print Friendly, PDF & Email
Total Page Visits: 453 - Today Page Visits: 2