Tallers de Tecnologia en la Universitat de València

Mònica Camiña / 14 de gener de 2020

Tots els tallers a més d’ interessants  han estat enfocats enfocats a la realització de pràctiques, els nostre alumnat ha pogut fer: el Taller de programació de robots, el Taller d’efectes de so en temps real, el Taller de telefonia i veu IP, el Taller d’energies renovables i el Taller de programació de Videojocs.

 
Els nostres alumnes de 4t d’ESO i 1r de  Batxillerat de Tecnologia, acompanyats per les professores Marta Castedo i Mònica Camiña, han assistit hui, dilluns 13 de gener, als Tallers educatius en l’ETSE-UV (Escola Tècnica Superior d’Enginyeria de la Universitat de València), al campus de Burjassot-Paterna. 
 
En aquesta època del curs els alumnes universitaris estan d’exàmens i no tenen classes, de manera que hem pogut utilitzar els laboratoris de la Universitat, on el professorat universitari ha preparat unes pràctiques molt interessants per als nostres alumnes i d’altres instituts. 
 
L’oferta de tallers de la Universitat és molt variada i molts instituts, com el nostre, els sol•liciten, però no sempre hi ha cabuda per a tots. Nosaltres enguany hem tingut sort i ens han concedit cinc tallers, però el curs passat, en canvi, ens vam quedar sense poder assistir! Els dos anys previs sí que vam poder anar-hi, així que aquest ha estat la tercera ocasió en la que hi participem des del Departament de Tecnologia. 
 
Els tallers que hem realitzat enguany han estat: Taller de programació de robots, Taller d’efectes de so en temps real, Taller de telefonia i veu IP, Taller d’energies renovables i Taller de programació de Videojocs. Tots molt interessants i enfocats a la realització de pràctiques. 
Si podem, de ben segur que repetirem! 
 
 
Print Friendly, PDF & Email
Total Page Visits: 606 - Today Page Visits: 1

About the Author

admin
Idea original de Glòria Llàcer