Treballem inclusió: El grup E-21 s’estrena fent ràdio

Natàlia Chust / Glòria Llàcer / 15 de gener de 2020

El primer programa de ràdio del grup E-21 coordinat pel Departament de Valencià amb el Departament d’Audició i Llenguatge amb l’objectiu de treballar de manera inclusiva el desenvolupament del llenguatge oral a l’aula.

Aquest és ja el segon treball per projectes que hem realitzat en les sessions de valencià de forma coordinada la professora del grup, Glòria Llàcer amb  Natàlia Chust Companys, mestra d’audició i llenguatge per part del SPE (Servei Psicopedagògic Escolar) V-04 de Torrent, per tal de fomentar de manera inclusiva el desenvolupament del llenguatge oral a l’aula.

Hem dut a la pràctica els textos argumentatius posant damunt la taula un tema d’interés per als adolescents: els pírcings. La producció ha està un programa de ràdio on trobareu arguments a favor i en contra d’aquesta moda o tradició segons com es mire. Podeu escoltar el programa i descobrireu interessants informacions sobre l’ús d’aquests en altres èpoques i cultures.

 

 

 
 

Print Friendly, PDF & Email
Total Page Visits: 1445 - Today Page Visits: 2