Visites als museus Pius V i Príncep Felip dins del projecte ERASMUS + GUIDE THE GUIDE

Carles Gómez / 6 de febrer de 2020

42 alumnes de 3er d’ESO participants en el projecte GUIDE THE GUIDE realitzen  dues visites guiades, una al Museu de Belles Arts Pius V i l’altra al Museu de les Ciències Príncep Felip.

Els passats dies 22 de gener i 5 de febrer els 42 alumnes de 3er d’ESO participants en el projecte GUIDE THE GUIDE tingueren l´oportunitat de  inicials als dos museus que col·laboren amb el nostre centre: Museu de Belles Arts Pius V i Príncep Felip, Museu de les Ciències.

L´objectiu d´aquestes és començar l´observació del rol de guies que en posteriors visites haurà de representar el nostre alumnat. A la fi de l´activitat els alumnes donen un full avaluatiu al professorat amb idees i suggeriments per millorar la visita amb un caire més dinàmic i divertit per a un públic juvenil.

En properes reunions l´alumnat implementarà les millores a fi de preparar el camí de guia que hauran de dur a terme tant amb companys de classe com amb alumnes i professorat europeus.

 

Print Friendly, PDF & Email
Total Page Visits: 702 - Today Page Visits: 1