1r d’SMX visita “El Tirant”

Estefania Monerri / Anabel Aracil / 6 de febrer de 2020

“El Tirant” és un Supercomputador situat al Campus de Burjassot i que és un dels principals nodes de la xarxa RES ( Xarxa Espanyola de Supercomputadors).

Dimecres passat 29 de gener els alumnes del Grau Mitjà de Sistemes Microinformàtics i Xarxes acompanyats per les professores Estefania Monerri i Anabel Aracil van visitar El Tirant. Es tracta del Supercomputador situat al Campus de Burjassot i que és un dels principals nodes de la xarxa RES ( Xarxa Espanyola de Supercomputadors).

La visita va consistir en una primera part, on es du a terme una presentació de les característiques més importants de la Xarxa RES, explicant-nos amb tot detall components, prestacions, així com les principals funcionalitats, missions i perspectives de millora, etc. A continuació, es va procedir a visitar el supercomputador i alguns objectes curiosos com per exemple el primer ordinador que va adquirir la Universitat de València (Burjassot).

L’alumnat va demostrar gran interés i va quedar gratament satisfet amb aquesta activitat.

Print Friendly, PDF & Email
Total Page Visits: 929 - Today Page Visits: 1

About the Author

admin
Idea original de Glòria Llàcer