Comença el compte enrere per a la III Trobada de Pigmalions – Tutoria entre iguals!!

Maria Fernández i Pilar Pérez Esteve /18 de febrer de 2020

Els centres que participem en esta III Trobada valoren molt positivament la tutoria entre iguals  en els instituts. Convençuts, perquè ho demostren el resultats any rere any, de què són una ferramenta poderossíssima per a prevenir l’assetjament escolar i millorar la convivència en els centres.

Aquest curs el Reial Monestir de El Puig serà el marc incomparable que acollirà la Trobada anual que celebren els centres que porten endavant aquests programes per millorar la convivència i desenvolupar la intel·ligència emocional.

Hui ens hem reunit al Puig professors del nostre institut, La Sénia,  amb professorat dels IES de El Puig, del Jorge Juan del Port de Sagunt, d´Albal, del Berenguer Dalmau de Catarroja, del 25 d`Abril d´Alfafar, de l´Enric de Picanya i de Massanassa. Una representació de tots els que el proper 6 d´abril ens reunirem al Reial Monestir de El Puig per celebrar la convivència.

Estos programes de tutoria entre iguals resulten molt beneficiosos no sols per als que són tutoritzats, sinó fonamentalment per als que tutoritzen. Desenrotllen la competència emocional, i posen en valor la generositat i l’empatia.

Els centres que participem en esta III Trobada valoren molt positivament la seua realització en els instituts. Convençuts, perquè ho demostren el resultats any rere any, de què  són una ferramenta poderossíssima per a prevenir l’assetjament escolar i millorar la convivència en els centres.

A la jornada està prevista l’assistència de l’Alcaldessa del Puig, de la Conselleria d’Educació i dels equips directius de tots els instituts. I el més important: 500 alumnes voluntaris que cada dia ajuden al fet que en el seu institut es respire bon rotllo.

Aquest any hi haurà novetats.

Gràcies a tots i us anirem explicant…

 

Print Friendly, PDF & Email
Total Page Visits: 489 - Today Page Visits: 1

About the Author

admin
Idea original de Glòria Llàcer