Convivència i assajos del Cor de l’IES La Sénia per a la 5a edició de “L’ESO canta amb cor”- Les emocions

Àngel Rabasa / 24 de febrer de 2020

Dijous 13 i divendres 14 de febrer el Cor de l’IES La Sénia de Paiporta vàrem estar a l’alberg de La Marina (Moraira) per assajar junt a la resta de cors (300 coralistes) el cant comú “AI MAI MIND” de la 5a edició de L’ESO CANTA AMB COR amb el tema d’educació en valors LES EMOCIONS. Abans, a mig dia, férem a l’alberg un assaig de la cançó “Em dic” de la campanya del Consell Escolar de la Comunitat Valenciana “rqrqr” per a la visibilitat i igualtat de la dona. Després anàrem d’excursió a Calp i pujàrem al seu Penyal d’Ifach. I per la nit, a les 20.30h realitzàrem l’assaig. Divendres pel matí al mateix Auditori de Teulada Moraira va ser el torn sol dels IES participants. Us esperem al nostre espectacle diumenge 1 de març a les 18’00h a l’Auditori de teulada Moraira.

Print Friendly, PDF & Email
Total Page Visits: 533 - Today Page Visits: 2