300: L’ESO CANTA AMB COR amb a les emocions i la igualtat

Àngel Rabasa / 4 de març de 2020

300 alumnes de secundària omplin l’escenari de L’ Auditori Teulada.

Diumenge 1 de març es va celebrar a Teulada la 5a edició de L’ESO CANTA AMB COR amb un espectacle dedicat a les emocions i que a més en aquesta ocasió donava suport a la campanya “RqrqR”.

Tots els participants interpretaren “RqRqR”, una cançó que contribueix a detectar els principals problemes relacionats amb la violència de gènere entre l’alumnat.

A continuació L’IES La Sénia i el Cor de la Unió Musical de Paiporta cantaren “Clowtata 3” i “Quijote-Sancho”. El seguiren l’IES Josep Iborra amb la Coral Benissenca amb les obres amb les obres “Ojos brujos” i “El fantasma de l’òpera”; i finalment, els amfitrions, que al costat del Conservatori Professional ‘Mestre Berenguer’ de Teulada i la Coral Teuladina oferiren “Odi et amo” i “El cant dels ocells”.

L’espectacle estava organitzat conjuntament per l’IES Teulada i el Conservatori Professional ‘Mestre Berenguer’ de Teulada.

A l’acte acudí molta representació institucional com la presidenta del Consell Escolar de la Comunitat Valenciana, Encarna Cuenca; l’alcaldessa de Teulada Moraira, Rosa Vila, i membres de la Corporació Municipal; l’alcalde de Benissa, Arturo Poquet, i altres representants polítics de la localitat; edils de Paiporta, i representants polítics del Poble Nou de Benitatxell.

Un curs més L’ESO CANTA AMB COR s’anota un èxit artístic i musical, un èxit de públic i sobre tot un èxit en educació en valors: l’educació en la igualtat. Enhorabona!

Print Friendly, PDF & Email
Total Page Visits: 929 - Today Page Visits: 1