Vídeo: dones imprescindibles en la Història

Hugo Giménez García / 12 de març de 2020

“Te’n podria dir mil” és la banda sonora d’aquest vídeo on es relata la vida i mèrits de dones que han marcat un abans i un després en diferents  camps com la medicina, l’esport, la ciència, etc.

Per al dia 8 de març a Paiporta en l’IES La Sènia, el grup E-21 en l’assignatura de valencià amb la cooperació de Natàlia Chust Company, mestra d’audició i llenguatge per pa d’aquestert del SPE  han fet un treball sobre dones rellevants en la història. La producció del projecte ha estat un vídeo de tipus “Practicopèdia” on la informació es transmet amb etiquetes que il·lustren aspectes importants de la biografia d’aquestes dones. L’activitat la varen fer gravant les mans i les veus dels alumnes al temps que es relata la vida i mèrits d’aquestes dones. En el vídeo apareixen que han marcat un abans i un després en diferents  camps com medicina, esport, ciència, etc.

Aquestes seran algunes de les dones que s’explicaran al vídeo: Lynn Margueis, Irena Sendlerowa, Rosa Parks, Kathrine Switzer, Rosalind Franklin, Elena Maseras, Heady Lamarr, Alice Ball, Gerty Cary, Joana d’Arc, Maria Montessori, Malala Yousafzai i Frida Kahlo. Està clar que se’n podrien incloure moltíssimes més.

“Te’n podria dir mil” és la banda sonora d’aquest vídeo. La cançó és del videoclip per la igualtat impulsat per l’aula de música de l’IES Càrcer.

 

Print Friendly, PDF & Email
Total Page Visits: 533 - Today Page Visits: 1