+ Paraules – pantalles. 8 de març: marcapàgines per la igualtat

Pilar Pérez Esteve / 23 de març 2020

Paraules. Paraules que ens parlen de què junts som millors i que la nostra lluita per una societat més igualitària és una lluita de tots, de les xiques i dels xics.

Durant la setmana del 2 al 8 de març, l’IES La Sénia es vist de color morat i com tots els anys, els alumnes del Projecte Pigmalió celebrem el Dia de la Dona.

La nostra coordinadora d’igualtat es va assegurar que l’institut visquera una setmana lúdica i educativa. Al pati es plantà la carpa de l’Ajuntament per informar els estudiants del perquè d’un dia que ens recorde que som iguals però que continua havent motius per a lluitar per la igualtat.

El Departament de Música i el de Plàstica ens ho conten amb ritmes, veus i colors en una preciosa performance que tots aplaudim i que va poder veure’s també a la porta de l’Ajuntament de Paiporta.

Enguany hem preparat junts marcapàgines perquè les nostres lectures ens recorden al llarg de l’any que si som iguals, som millors.

Els profes pigmalió seleccionem algunes frases inspiradores de les moltes que hi ha penjades per les parets dels corredors de l’institut. Les parelles Pigmalió podien triar algunes de les suggerides o triar les paraules que, en la seua opinió representen el 8 de març. També utilitzem el llibre Cuentos de buenas noches para niñas rebeldes que un dels nostres profes Pigmalió ens va portar.

Una vegada més, omplim la nostra biblioteca de paraules que ens recorden la igualtat, que ens recorden que les dones podem arribar tan alt com ens porten els nostres somnis.

Paraules. Paraules que ens parlen de què junts som millors i que la nostra lluita per una societat més igualitària és una lluita de tots, de les xiques i dels xics.

Així que tots escrivim en el nostre marcapàgines. Després els plastifiquem i ens els emportem a casa perquè marquen els nostres llibres i els nostres somnis.

Print Friendly, PDF & Email
Total Page Visits: 445 - Today Page Visits: 1