En temps de confinament pel covid 19… els alumnes d’FPB1 fan ràdio!

Josep Escutia / 21 d’abril de 2020

En un moment històric com el que estem vivint, les pantalles s’han posat al servei de les paraules.

+ Paraules – Pantalles era el lema d’aquest any dels pigmalions. Doncs bé, per les circumstàncies actuals podríem dir que ara les pantalles ajuden les paraules. En un moment històric com el que estem vivint, en el que l’aïllament a casa és la nostra màxima de cada dia, les pantalles s’han posat al servei de les paraules per tal d’assegurar el tresor més important que tenim els éssers vius, la comunicació.

En aquest sentit, els alumnes d’FPB1 volen fer un programa de ràdio que ens ajude a comunicar-nos. Un programa en el que puguen parlar de com se senten, què fan, opinar sobre qualsevol tema d’interés o d’actualitat…

A més a més, aquest programa servirà per a aprendre a redactar en valencià i castellà, a potenciar el discurs oral, a repassar continguts socials o històrics, a ser crítics… Si ho pensem amb deteniment, no tracta d’això l’educació?

Print Friendly, PDF & Email
Total Page Visits: 789 - Today Page Visits: 1