#TiremAvantAmbArt#ElCorVerd#: ACTIVITAT D’EDUCACIÓ PLÀSTICA, VISUAL I AUDIOVISUAL( 1r i 2n ESO)

Zaida Aleixandre / 24 d’abril del 2020

#TiremAvantAmbArt#ElCorVerd#💚és una INICIATIVA ARTÍSTICA EN XARXES (Proposta de l’Associació Valenciana de Professorat de Dibuix)

“En aquest especial moment de lluita comuna contra la pandèmia COVID-19 que colpeja al món, les arts i la comunicació visual se’ns fan vitals. La nostra interacció amb l’entorn es dona a través de les xarxes socials. Veiem i mirem el pas dels esdeveniments en les pantalles de televisors, ordinadors, telèfons mòbils i tauletes.

Observem el nostre entorn a través de les finestres de les nostres llars i melancòlics, enyorem l’anar i vindre de les gents, la quotidianitat agitada a la qual estem acostumats.

Donades les circumstàncies de crisi sanitària, més que mai, necessitem sentir-nos units per a combatre la por, animar-nos entre tots a suportar la situació. Gestos de solidaritat i missatges de suport ens mantenen forts per a tirar avant.

És ací i ara quan l’Art ens torna a parlar per a advertir-nos de la seua importància. L’Art és la medicina de l’ànima. A través de l’Art i la creativitat som capaços de transformar-nos, expressar-nos, crear il·lusió i esperança. Per això, és molt important que donem VISIBILITAT al fet imprescindible de la formació artística, visual i audiovisual, el desenvolupament de la creativitat i la presència de les arts en l’educació.” (ACTIVITAT PROMOGUDA PER:  Pilar Cervera, Carolina Mas, Cristina Miralles  i el PROFESSORAT DE L’ASSOCIACIÓ VALENCIANA DE PROFESSORAT DE DIBUIX). 

D’acord amb aquesta proposta l’alumnat dEducació Plàstica, Visual i Audiovisual de 1r i 2n d’ESO de l’Institut La Sénia de Paiporta, hem realitzat la següent activitat, que queda recollida en l’edició d’un vídeo. Esta mostra a més de ser homenatge al gran treball que està realitzant l’alumnat en aquestos difícils temps, és, amb l’art com a llenguatge, un missatge positiu i esperançador que volem compartir amb tots vosaltres.

PROPOSTA DE TREBALL: #TiremAvantAmbArt#Activitat1:ElCorVerd #💚

Pintarem un cor verd que penjarem de les nostres finestres i balcons compartint després la imatge el les nostres xarxes socials.

Perquè siga visible des d’altres finestres intentarem donar-li una grandària adequada. Podem utilitzar qualsevol material que tinguem a mà, es tracta d’aguditzar l’enginy i sense eixir de casa poder fer una bona feina.

Gràcies als i les nostres artistes!!!! Amb estima desitgem que us agrade!!!✨✨✨

 

Print Friendly, PDF & Email
Total Page Visits: 400 - Today Page Visits: 2