#TiremAvantAmbArt##Dissenyem una mascareta creativa#

Zaida Aleixandre / 12 de maig del 2020           

L’alumnat de 1r i 2n d’ESO, a l’assignatura d’Educació Plàstica, Visual i Audiovisual ens convertim en dissenyadors: Dissenyem un objecte.

La idea és tornar a desenvolupar l’enginy i la creativitat per a construir amb materials diversos un objecte tan necessari en aquests moments. És clar que el resultat ha de ser més creatiu que funcional, perquè no podem pretendre que es disposen a casa dels materials, ni la tècnica de costura precisos per a confeccionar una màscara sanitària vertadera, però aquesta activitat sí que és una manera de despertar la creativitat sense perdre de vista la realitat.  

Tornarem a buscar materials per casa, teles, plàstics, roba vella, cordells, llana, pintures, retoladors.., el que trobem, i mans a l’obra!!!!

Amb aquesta activitat treballarem també la fotografia digital, per això us done alguns consells que espere us ajuden a treure unes bones fotografies, cadascú en la mesura del que li siga possible :

– Intentar disposar d’una bona il·luminació, si és possible millor natural.

– Evitar ombres, reflexos, així com triar un bon enquadrament és important. El enquadrament és la secció de realitat que selecciones per la imatge.

– Evitar desenfocaments.

– Triarem per a aquest tipus de treball primers plans i plans de detall. El pla és la porció de l’objecte o persona a fotografiar.

– Per a les fotografies dels treballs acabats es recomanable buscar un fons neutre i llis, blanc o d’un color clar, que no li reste protagonisme l’objecte principal.

Amb la fotografia que demane de vosaltres mateixos amb la mascareta treballem la identitat. Què vull dir amb això? Cadascú tria com mostrar-se, o no mostrar-se ( posant-se unes ulleres de sol, les mans als ulls, no sé…, és lliure). Això sí, cal que es veja ben bé la mascareta i el model com trieu mostrar-vos. Us atreviu?

 

Print Friendly, PDF & Email
Total Page Visits: 569 - Today Page Visits: 2

About the Author

admin
Idea original de Glòria Llàcer