L’IES La Sénia se suma a l’acte contra la violència de gènere a Paiporta

Redacció / 25 de novembre de 2016

L’alumnat dels grups de batxillerat i el grup PMAR han acudital’acte convocat per l’Ajuntament de Paiporta contra la vsabates alumnesiolència de gènere.

L’acte ha començat recordant-nos que el que es reivindica és un dret fonamental del ser humà. Uns textos on ha sonat ben forta la paraula “PROU”. L’alcaldessa de Paiporta, Isabel Martín, ha tancat l’acte llençant un missatge sobre la necessitat d’estar atents al nostre voltant per no permetre cap tipus d’agressió ni violència de gènere i sobretot per evitar més morts.   Després d’un minut de silenci s’ha recordat  les víctimes amb una instal·lació d’art contra la violència de gènere de l’artista mexicana Elina Chauvet. Un acte emotiu,  simbòlic i corprenedor.

Print Friendly, PDF & Email
Total Page Visits: 976 - Today Page Visits: 1

About the Author

admin
Idea original de Glòria Llàcer