Mercedes López Ramírez: quan les matemàtiques fan història

Glòria Llàcer / 30 de juny de 2020

Mercedes és pot ser l’últim testimoni que ha vist de principi a fi com l’IES la Sénia ha nascut i ha evolucionat en els darrers trenta anys. De Mercedes podríem dir referint-nos a la vida laboral que ha jugat tot el partit més la pròrroga perquè d’energia no li n’ha faltat per exercir la docència. Ara, en anar-se’n perquè es jubila, podrà veure amb satisfacció com deixa darrere seua una quantitat d’alumnes incalculable –almenys per a nosaltres- formats en l’assignatura de matemàtiques.

Ara disposarà de temps per a la lectura, les sèries i els viatges i segur que cada dia pels carrers de Paiporta es trobarà amb algú que la saludarà i li recordarà que  alguna vegada va ser alumne o alumna seu. Li desitgem el bo i millor en aquesta nova etapa que li permetrà més temps en el seu compromís solidari i més temps per gaudir de la seua extensa família.

Li donem l’enhorabona i li desitgem tota la sort del món.

Print Friendly, PDF & Email
Total Page Visits: 174 - Today Page Visits: 3

About the Author

admin
Idea original de Glòria Llàcer