Pilar Pérez Esteve: compromesa amb l’educació, compromesa amb les persones

Glòria Llàcer / 30 de juny de 2020

Aquesta setmana Pilar Pérez Esteve ens sorprenia amb una carta on ens contava a tots els que hem estat els seus companys i companyes aquestos darrers anys que es jubilava.  És curiós que a pesar que ho podíem esperar ens corprenga tant a  tots.

Recorde quan  Pilar va arribar a la Sénia,  traslluïa  les ganes d’implicar-se i d’imprimir en la seua feina un segell professional ben personal. Amb Pilar la Sénia prenia un nou impuls i rejovenia. Ara, pot tindre la satisfacció d’haver-ho aconseguit i d’haver arrastrat sempre en els seus projectes  un bon grapat de col·laboradors i col·laboradores i d’haver aconseguit implicar l’alumnat, tan difícil com fer un triple mortal.

Des del primer a l’últim dia el seu treball s’ha bastit sobre tres eixos: entusiasme, vitalitat i convicció, no cal dir que en un grau envejable. Ella se’n va però deixa creada una escola de saber fer però també de saber ser.

Pilar comença una nova etapa segur que amb una agenda plena de projectes i sense cap dubte amb la voluntat de seguir aportant la seua experiència al món de l’educació que és la seua passió.

Sense cap mena de dubte aquest és el nostre desig: Pilar que t’endugues tanta alegria com la que deixes!

Print Friendly, PDF & Email
Total Page Visits: 851 - Today Page Visits: 2