La Sénia torna a rodar

El curs està a punt de començar i el professorat i equip directiu de La Sénia fa dies que treballa perquè aquest curs tan especial funcione amb normalitat tot i les circumstàncies.

Per tots és sabut que aquest virus ens ha canviat la vida, és per això que cal recordar que tots, professorat i alumnat, hem de cuidar-nos i respectar-nos, portar la mascareta adequadament i rentar-nos les mans amb freqüència.

No obstant això, a més d’aquestes mesures que ja són ben conegudes i que ens acompanyen des de fa uns mesos, també haurem de tenir en compte d’altres, sobretot pel que fa a l’assistència i comportament al centre.

Al lloc web de l’institut trobareu tota la informació especificada per grups, però perquè entengueu millor com i quan haureu de vindre a l’institut, intentarem des de La Sénia Digital resumir la informació.

Com i quan he d’anar a l’institut?

Seguint les indicacions de la Conselleria d’Educació davant la situació de pandèmia del COVID19, el curs 2020/2021 al nostre centre es desenvoluparà de la següent manera:

-Els grups de 1r d’ESO, 3r d’ESO, PMAR, PR4 i FPB vindran al centre cada dia rebent una educació presencial.

-La resta de grups (2n d’ESO, 4t d’ESO, batxillerats i cicles formatius) rebran educació SEMIPRESENCIAL. D’aquesta manera cada grup estarà dividit en dos subgrups (A i B). Un subgrup anirà al centre de manera alterna dilluns, dimecres i divendres i l’altre, dimarts i dijous i canviaran cada setmana el torn. Els dies no presencials, l’alumnat farà tasques i activitats programades pel professorat.

-Cal remarcar també el cas de segon de batxillerat, on les optatives podran ser totalment presencials, si així ens ho permeten les ràtios i l’espai disponible al centre.

Quan comencen les classes?

El dilluns 7 de setembre serà el dia de presentació amb el tutor/a per als grups de 2n d’ESO, 4t d’ESO, PR4, FP Bàsica i 2n de Batxillerat. Podeu consultar l’hora del vostre subgrup, com ja hem dit, al lloc web del centre.

Al seu torn, el dimarts 8 de setembre serà el dia d’acollida de 1r d’ESO, 3r d’ESO, PMAR i 1r de Batxillerat.

Cal tenir en compte que els grups del dia anterior encara no s’incorporaran a classe tot i haver tingut el dia d’acollida, ja que les classes començaran dimecres 9 de setembre per als grups que aquesta primera setmana vinguen dilluns dimecres i divendres; i dijous 10 de setembre per a aquells grups que assistisquen a classe dimarts i dijous.

I quan tindré els meus llibres?

Si encara no tens els teus llibres, no et preocupes! Durant les primeres setmanes del curs anirem entregant-vos els llibres perquè pugueu seguir les classes amb normalitat.

Agafeu forces perquè aquest curs serà, com a mínim, molt interessant!

Print Friendly, PDF & Email
Total Page Visits: 763 - Today Page Visits: 1