La Sénia amb la investigació per a frenar la COVID-19

Demà dimarts 15 de setembre, l’empresa valenciana Sanimusic durà a terme un estudi al nostre institut. En ell avaluaran l’impacte de la COVID-19 en l’ús de la flauta dolça a les aules. 

Per tots és ben sabut que la flauta dolça és un dels instruments més utilitzats pels docents de música de primària i secundària. Malauradament, el seu ús s’ha vist limitat amb l’arribada de la pandèmia mundial que estem vivint. 

Però la flauta dolça no és l’únic instrument que ha patit les conseqüències. En general hi ha molts dubtes en els col·lectius relacionats amb la música i aquests han mostrat la seua preocupació per la desinfecció i la seguretat, tant dels instruments com dels espais d’assaig i concerts. 

Per aquest motiu, l’empresa valenciana Sanimusic estarà aquest dimarts 15 de setembre a l’aula de música de l’IES La Sénia, per a realitzar un estudi relacionat amb l’ús de la flauta dolça i la propagació del virus. 

Sanimusic és una empresa amb una experiència acreditada de més de 25 anys en els sectors químics i musicals i s’ha convertit en una de les grans esperances de la música per reprendre la nova normalitat amb les màximes garanties.

Els resultats obtinguts a l’estudi es donaran a conéixer en una conferència a l’Auditori Municipal de Paiporta. L’hora i la data d’aquesta encara està per determinar, però el que sí que és segur és que els nostres alumnes assistiran a l’acte de totes totes. 

Print Friendly, PDF & Email
Total Page Visits: 475 - Today Page Visits: 1