Andy Verdoia, el guanyador més jove del Mundial de Supersport

El nostre exalumne Andy Verdoia s’ha convertit en el pilot més jove en guanyar el mundial de Supersport de motociclisme

A la Sénia sempre hem considerat que els triomfs dels nostres alumnes són també els nostres. Per aquest motiu no podem deixar passar l’oportunitat de contar en aquest mitjà l’últim èxit d’un dels nostres exalumnes.

Andy Verdoia, que va ser alumne del nostre centre durant el curs 2016-2017, es va convertir aquest passat diumenge en el guanyador més jove del Mundial de Supersport de motociclisme.

Des d’ací volem celebrar la seua gesta i animar-lo a seguir competint a aquest nivell, perquè les alegries compartides sempre són majors i, a La Sénia, ens encanta compartir la felicitat de tots els nostres alumnes. Enhorabona, campió!

Print Friendly, PDF & Email
Total Page Visits: 367 - Today Page Visits: 1