Verd esperança, aules contra la COVID-19

L’IES La Sénia ja compta amb una aula a l’aire lliure perquè l’alumnat aprenga de forma segura

Són temps difícils, no hi ha dubte, però com diu Queen: “The show must go on”. Sí, la comunitat docent sap que l’espectacle ha de continuar, dins i fora de les aules, però això sí, sempre amb responsabilitat i coneixement.

Amb aquesta intenció i sabedors i sabedores que hem de continuar adaptant-nos a la normalitat que ens ha tocat viure, el nostre centre ha reconvertit el que es coneixia com a “espai Pigmalió” en una aula verda a l’aire lliure.

L’aula compta amb sis taules amb capacitat per a quatre alumnes i una pissarra. En ella el nostre alumnat pot gaudir del sol, reduir els riscos de contagi i continuar aprenent de manera lúdica i segura.

 

Print Friendly, PDF & Email
Total Page Visits: 352 - Today Page Visits: 1