Pròximament… Pigmalió!

El passat divendres 30 d’octubre va tenir lloc l’última reunió per posar en marxa el programa Pigmalió d’aquest any tan convuls.

El passat divendres 30 d’octubre el professorat de l’IES La Sénia es reuní a l’aula verda per compartir l’estat de les tasques que s’havien compromés a dur endavant en l’última reunió. Els professors i professores implicats aprofitaren també per a deixar ben lligats els últims aspectes a tenir en compte, que no en són pocs tenint en compte les circumstàncies.

Ja sabem com es trobaran les parelles pigmalions, quins espais utilitzarem i quin material nou haurem d’emprar per a acomplir en tot moment les mesures de seguretat, de vegades molt complicades de posar en pràctica.

Però lluny de dissuadir-nos, les dificultats que aquest curs està comportant només han provocat que estiguem més il·lusionats i il·lusionades. Els professors veterans guien el camí, els que acaben d’arribar aporten idees noves i l’alumnat… L’alumnat està ansiós per participar! Quina sort que queden pocs dies per tornar a començar!

Print Friendly, PDF & Email
Total Page Visits: 293 - Today Page Visits: 1