Cantem als quatre vents que estem d’enhorabona

El nostre projecte COR I BIG BAND A LA SÉNIA ha sigut un dels projectes seleccionats a la convocatòria de subvencions i assignacions econòmiques per a desenvolupar projectes d’investigació de la Conselleria d’Educació

La Conselleria d’Educació, Cultura i Esporta convoca subvencions i assignacions econòmiques per a desenvolupar projectes d’investigació i innovació educativa (PIIE) en centres educatius sostinguts amb fons públics.

Per sort, a la resolució definitiva de 19 d’octubre de 2020 publicada en el DOGV queda reflectit que el nostre projecte individual de continuïtat, COR I BIG BAND A LA SÉNIA ha sigut un dels projectes seleccionats.

Aquest curs, degut a la situació produïda per la pandèmia de la COVID-19, tots els nostres grans projectes educatius musicals (PROESO, L’ESO CANTA AMB COR i BIG ESO JAZZ BAND) es veuran afectats. És per això que ens haurem de reinventar duent a terme projectes que s’ajusten a la situació actual, però buscant com sempre gaudir de la música amb projectes de màxima qualitat. 

Concretament, durant el més d’octubre hem organitzat els diferents grups de cor i també d’iniciació a l’ukulele i ja hem començat, amb il·lusió els primers assajos. Al següent enllaç del blog del departament de música de l’IES La Sénia podeu veure  fotos dels diferents grups d’assaig, que realitzem tots els dimarts a la vesprada.

Print Friendly, PDF & Email
Total Page Visits: 636 - Today Page Visits: 1