La Sénia contra la violència de gènere

L’alumnat de l’IES La Sénia commemora el Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra la Dona  

Amb motiu de la celebració del Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra la Dona, el passat dimecres 25 de novembre l’alumnat de l’IES La Sénia va dur a terme diferents activitats organitzades des dels departaments de música i plàstica i amb la col·laboració de la coordinadora d’igualtat i convivència del centre.

Els alumnes i les alumnes de 2n de l’ESO van cantar un rap que escriviren l’any passat i que encara no havien tingut l’oportunitat de mostrar a conseqüència de la pandèmia que fa mesos que vivim.

Al seu torn, l’alumnat de 4t de l’ESO dibuixaren i pintaren un mandala perquè, el dia de la celebració, estampàrem les nostres mans com a símbol de la lluita contra la violència masclista.

A l’acte també assistiren alguns representants de l’ajuntament que admiraren la implicació dels nostres alumnes i del professorat. També des de l’ajuntament se’ns va proporcionar màscares commemoratives, fullets informatius sobre el tema i la versió escrita de la IX Vetlada poètica: En femení, organitzada per professores de l’IES Andreu Alfaro (Puri Gimeno) i l’IES La Sénia (Mª Àngels Verdejo). Aquesta velada és un acte que intenta fer visible el paper de la dona en la poesia en la nostra llengua.

Print Friendly, PDF & Email
Total Page Visits: 542 - Today Page Visits: 1