Dimecres musical. Prepara’t per a un concert de cine!

El quartet de clarinets de l’IES La Sénia ha organitzat un espectacle titulat La música al cinema

Dimecres 16 de desembre tindrà lloc a l’auditori municipal de Paiporta un espectacle titulat La música al cinema, organitzat pel Departament de Música i on assistiran alumnes dels cursos de 1r i 3r de l’ESO i de l’optativa de música de 4t de l’ESO.

L’alumnat assistent eixirà del centre cap a l’auditori acompanyat del professorat al voltant de les 12 h. Una vegada allí, podrem gaudir de música emprada en pel·lícules. Trobarem música prestada en el cinema i bandes sonores originals. Les primeres són composicions clàssiques o populars que ja existien anteriorment i que les pel·lícules prenen perquè formen part de la seua banda sonora, mentre que les segones han estat compostes expressament per a la pel·lícula a la qual pertanyen.

El quartet del nostre format està format pels següents integrants:

  • Alberto Ferrer Martínez (professor del Conservatori de Catarroja i pare d’alumne)
  • Sergi Ferrer López (alumne de l’IES La Sénia)
  • Àngel Rabasa Melià (professor de Música a l’IES La Sénia)
  • Adrian Ombuena Cabanes (professor de Música a l’IES La Sénia)

Aquests virtuosos del clarinet ens delectaran amb un seguit de peces. Si voleu saber quines seran podeu trobar el programa de l’espectacle al següent enllaç.

Print Friendly, PDF & Email
Total Page Visits: 152 - Today Page Visits: 1