Un PPP a La Sénia

Mª Àngels Verdejo / 17 de desembre de 2020

L’alumnat de l’àmbit sociolingüístic de 1r d’ESO realitza un projecte de practicopèdia al voltant de la prehistòria

Lluny de connotacions polítiques, el PPP del títol respon a les sigles de “Projecte de Practicopèdia al voltant de la Prehistòria”, una de les tasques avaluables que ha realitzat l’alumnat de l’àmbit sociolingüístic de 1r d’ESO del nostre IES al llarg de la primera avaluació.

La tasca consistia a triar-ne un tema dels vint proposats relacionats amb la prehistòria, cercar-ne informació i organitzar-la de manera didàctica en una exposició gravada en vídeo amb enfocament zenital. No s’havia de veure la cara de la persona creadora, només les mans movent dibuixos, fotografies, rètols… tot acompanyat d’una veu el més clara possible, amb bona dicció i un to adequat.

I ací us presentem una mostra del que el nostre alumnat pot fer, el treball realitzat per l’alumna Clara Plaza, de l’E-15.

Sembla que de major vol ser periodista o actriu. Quedeu-vos-en amb el nom, pel que puga passar, i punxeu el vídeo a veure si no queda clara l’explicació de les eines no lítiques al Paleolític 🙂

 
Print Friendly, PDF & Email
Total Page Visits: 217 - Today Page Visits: 1