Nadal és temps d’agraïment, temps de paraules

Com ja és tradició, pigmalions grans i menuts han dedicat unes paraules d’agraïment a les seues parelles pigmalió

Nadal és sinònim de família, de solidaritat i d’alegria. Nadal és sinònim de celebració i tot i que aquest any això de celebrar estarà difícil, l’alumnat del Projecte Pigmalió Més paraules, menys pantalles no ha volgut deixar passar l’oportunitat de celebrar les festes nadalenques amb les ja tradicionals targetes en forma de cor.

Per si hi ha algun despistat en la sala, tots els anys l’alumnat decora una targeta en forma de cor i escriu unes paraules per felicitar les festes a la seua parella pigmalió. Aquestes targetes solen estar farcides de paraules d’agraïment, sobretot per part dels més menuts, i sempre ens reconforten i ens donen forces per a continuar amb el curs.

Aquest any, malauradament, no podrem intercanviar-les al pati mentre mengem tots junts un bon got de xocolate calent. Aquest any és diferent i haurem de conformar-nos amb l’intercanvi de targetes i les felicitacions sense contacte físic, sense abraçades ni besos.

Per sort sempre ens quedaran les targetes en forma de cor. Per sort, podrem sentir-nos reconfortats per les paraules que, en un moment on sembla que predominen les pantalles, han esdevingut una ferramenta de les més essencials.  

Print Friendly, PDF & Email
Total Page Visits: 158 - Today Page Visits: 1