Prova superada!

Alumnat i professorat ha superat gratament el repte que la pandèmia ens ha plantejat

Ara que ja fa més de tres mesos que va iniciar el curs escolar, no podem fer altra cosa que felicitar-nos. No era fàcil, havíem de tenir en compte molts aspectes: gel, distància social, semipresencialitat… 

No, no era fàcil, però ho hem aconseguit! El trimestre està a punt d’acabar. Les notes estan entregades, els projectes d’innovació educativa han funcionat sense problemes i les classes i grups s’han efectuat amb normalitat.

L’alumnat, joves a qui durant aquesta pandèmia sovint s’ha culpabilitzat i titllat d’irresponsable, en gran majoria ha sabut comportar-se i responsabilitzar-se de la seua importància en el procés d’aprenentatge.

El professorat, sobtadament forçat a familiaritzar-se amb plataformes en línia, ha aguantat estoicament l’empentada de la pandèmia i s’ha acostumat amb rapidesa a forçar la veu més del compte perquè els conceptes viatgen més enllà de la màscara.

I els pares? Què en diem dels pares? Doncs que han tingut un paper essencial aquests mesos. Han sigut l’afició que anima fins al minut 45; el públic que ovaciona i que critica després de qualsevol espectacle. Han sigut, en definitiva, el pegament entre l’alumnat i professorat.

Des de La Sénia, contents com estem de com ha esdevingut aquest primer trimestre, volem agrair a totes les parts implicades el seu comportament i actitud. Volem reafirmar la nostra convicció que tots junts podem fer que el nostre centre funcione, fins i tot en condicions adverses, però per a això us necessitem. Agafeu forces, descanseu i celebreu amb responsabilitat, abraceu amb els ulls la vostra família i amics, però sobretot torneu al gener amb ganes de seguir fent història.

Print Friendly, PDF & Email
Total Page Visits: 172 - Today Page Visits: 1