Experimentem la universitat

Tinció de Golgi. Foto de Sergi Ferrer

La biologia a les teues mans, un tast de la universitat més pràctica

L’alumnat de l’assignatura de biologia de 1r i 2n de batxillerat va visitar el passat 18 de gener el campus universitari de Burjassot. L’objectiu d’aquesta visita va ser familiaritzar-se amb la universitat a partir de diferents tipus d’experiments.

L’activitat, que porta per nom La biologia a les teues mans, consisteix a realitzar dues pràctiques de laboratori: una relacionada amb la neurociència i l’altra amb la paleontologia. D’aquesta manera, els quinze alumnes pogueren fer un tast d’allò que podria ser el seu futur més immediat.

Us deixem amb unes imatges dels experiments que realitzaren els nostres experts en la matèria:

         Molars de microvertebrats.                      Foto Cynthia Romero

 

      Dissecció d’encèfal de corder.                  Foto de Cynthia Romero

 

         Tinció de Golgi. Foto de Sergi Ferrer

Print Friendly, PDF & Email
Total Page Visits: 154 - Today Page Visits: 4