Ukulele a les aules

El Departament de Música de l’IES La Sénia amplia la seua formació en ukulele

Cada vegada són més els centres de primària i secundària que han introduït l’ukulele a les seues aules, ja que aquest bonic instrument d’origen hawaià està demostrant  ser un magnífic recurs educatiu.

És per això que el Departament de Música del nostre centre ha volgut ampliar la seua formació en ukulele i reben classes en línia amb aquest objectiu. Tant Àngel com Adrian fan, per videoconferència, classes impartides pel professor especialista Ricardo Colubi.

No és aquesta la primera presa de contacte dels nostres professors amb l’instrument hawaià, ja que tots els dimarts de 16.30 a 17.30, al centre es du a terme l’activitat “Iniciació a l’ukulele” aprovada per la Conselleria d’Educació en el marge del PIIE “Cor i Big Bang a La Sénia” d’aquest curs 2020/2021.

I per si encara dubteu dels avantatges de l’ukulele a les aules, podeu donar una ullada a l’enllaç que us deixem. En ell trobareu informació sobre UKECOLE, un mètode senzill per a aprendre música d’una manera pràctica i divertida. Concretament al vídeo veureu els resultats que ha obtingut el col·legi Los Naranjos de Fuenlabrada, un centre que fa ús d’aquesta iniciativa fins i tot a l’etapa infantil.

Print Friendly, PDF & Email
Total Page Visits: 280 - Today Page Visits: 1