Toca renovar-se!

El passat dilluns 25 de gener va tenir lloc l’última reunió per dinamitzar el programa Pigmalió

L’hivern està sent dur i el programa Pigmalió tampoc no s’ha salvat de les baixes temperatures i del vent. Amb la necessitat de dur a terme el programa a l’aire lliure i amb distanciament social, que l’hivern no estiga tenint massa pietat amb nosaltres ens està fent la tasca una mica més complicada.

No obstant això, som conscients de la necessitat i dels avantatges que ens aporten les “quedades Pigmalió” a l’hora de l’esbarjo i, conseqüentment, de l’obligació que tenim, nosaltres els professors i professores, de motivar el nostre alumnat a participar-hi.

Amb aquesta intenció, per tant, ens reunirem el passat dilluns 25 de gener per tal d’aportar idees que dinamitzaren les quedades i renovaren les ganes de reunir-se a l’espai Pigmalió.

Com no podia ser d’altra manera, moltes van ser les propostes i variades les idees dels diferents companys. Dit i fet, ja hem començat amb diferents dinàmiques: hem jugat al joc “Què tinc al coco?”, dissenyarem joieria, i fins i tot el nostre professor d’història i geografia Rafa ens ha posat a prova amb un encreuat. Però açò no és tot, les millors idees… Encara són un secret!

Print Friendly, PDF & Email
Total Page Visits: 104 - Today Page Visits: 3