L’amor té moltes formes

El claustre de l’IES La Sénia també celebra Sant Valentí

Sí, és cert que a la nostra terra el dia dels enamorats és el 9 d’octubre, ho sabem! Sí, la celebració de Sant Valentí pot ser una mica consumista i superficial, ens fem càrrec! Però qui no agraeix un dolç en èpoques de tristesa?

Just això degué pensar la professora de Física i Química Maria José Ortega quan va decidir que seria bona idea fer una bústia de cartes per al grup del qual és tutora. Per descomptat, l’alumnat va quedar encantat amb la idea i no només va fer la seua pròpia bústia, sinó que també en va fer una perquè els professors poguérem participar d’aquesta iniciativa.

Inicialment la bústia va estar dues setmanes mig abandonada a la sala de professors i professores, però quan la data va començar a acostar-se la caixa es va omplir de missatges d’ànim i agraïment.

Maria José els va repartir en els casellers de la resta de professorat i, aquells que eren col·lectius els va penjar al suro on es pengen les coses importants, perquè encara que no ho parega, els missatges eren importants, perquè a tots ens posaren un somriure a la cara.

Sí, potser ningú no està enamorat del seu company de feina, però de segur que se l’estima a la seua manera… Just ací rau l’essència de l’amor, en el fet que té moltes formes i que totes i cadascuna d’elles és motiu de felicitat.

Print Friendly, PDF & Email
Total Page Visits: 194 - Today Page Visits: 2