“Emocionat” projecte seleccionat per la Conselleria d’Educació, Investigació i Esport

Cristian Jiménez, Carlota Romero / 8 de desembre de 2016

Pilar Pérez: “Les coses comencen sent menudes i amb esforç hem aconseguit un gran projecte”

“Emocionat” és un Projecte d’Innovació Educativa que persegueix millorar l’educació dels alumnes i en aquest cas inclou el Projecte de Música i “Pigmalió”.”El Programa Pigmalió” és la tutoria entre iguals que desenvolupa la intel·ligència emocional dels alumnes.

Ací a la Sénia començà el curs 2011-2012. Al principi només participaven Ferran Terol (antic professor de plàstica) i Pilar Pérez (orientadora), després es va unir Glòria Becerra (actual cap d’estudis) i hui en dia ja som un muntó de participants. Aquest curs participen més de 200 alumnes; 81 parelles, en total uns 170 alumnes que participen directíssimament en el “Programa Pigmalió”Â  i professors en són uns 19 aproximadament.
Per a la Sénia aquest projecte suposa moltes coses: és una ocasió magnífica per a què els alumnes practiquen la intel·ligència emocional, per a facilitar la convivència, per a aprendre a conversar de manera assertiva,  aprendre a escoltar… Pensem que és molt educatiu per a tots i que a més per al conjunt de l’institut aporta benestar i en definitiva suposa una millora qualitativa molt important en  l’educació tal i com es concep a l’institut La Sénia.

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Total Page Visits: 677 - Today Page Visits: 1

About the Author

admin
Idea original de Glòria Llàcer