Aproximació a la música electrònica a través del “Medusa Sunbeach Festival”

Jorge Murgui / Àngel Rabasa / 18 de desembre de 2016

Divendres 15 de desembre l’alumnat de L’IES La Sénia acudí a l’auditori de Paiporta en qualitat de públic i col·laboradors a una jornada al voltant del “Medusa Sunbeach Festival” que s’obrí amb la presentació per part del professor del departament de música del nostre centre Àngel Rabasa i del director de l’institut Vicent Tatay.

A continuació i abans de començar els torns de paraula dels ponents s’encetà la jornada amb un vídeo promocional del festival. La taula comptà amb la presència del professor Jose Romaguera, de l’alcalde de Cullera, Jordi Mayor i dels promotors del Medusa, Andreu Piqueras i Gonzalo Daddario que explicaren l’organització que comporta una festa d’aquesta grandària i els inicis del festival des de com començaren i els entrebancs administratius que han hagut de superar.

El “Medusa Sunbeach Festival”Â  es realitza el més d’agost al poble de Cullera és el festival més important i multitudinari de “Música Electrònica” que es realitza a l’estat espanyol. En ell actuen alguns dels DJ’s més importants del món.

A la cita acudiren també els alumnes del Col·legi “Pureza de Maria del Grao” de València i dels cicles formatius de grau mitjà de “vídeo discjòquei i so” i superior de “producció” del Departament d’Imatge i So de l’IES La Marxadella.

Els alumnes de 1r d’ESO de l’optativa d’Educació Plàstica i Visual i de 3r d’ESO, tutoritzats per la seua professora, Guada Mínguez, realitzaren en directe el projecte “PINTAR LA MÜSICA”.

IMG_1752Aquesta jornada es clausurà amb l’actuació en directe del DJ cullerenc Aitor Galan

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email