2n de batxillerat als Sambori MiCe 2017

Glòria Llàcer / 18 de desembre de 2016

Dins el marc de la 5a MiCe (Mostra Internacional de Cinema Educatiu) les alumnes de 2n de Batxillerat Maria Escrich, Marta Hernando i Carla Molero es presenten al III Premi Audiovisual Sambori MiCe 2017 amb el documental “València per a les amigues” i el booktuber “Costumari de records de Sergi Durbà”.

El documental “València per a les amigues” fa un recorregut pel casc antic de  la ciutat de València on una amiga explica a les altres quasi com una guia turística tot el que van veient. Aquest documental el van realitzar en el segon trimestre del curs 2015-2016.

El booktuber dins les produccions audiovisuals és un gènere que està estretament relacionat amb la ressenya literària. I  com en aquesta es tracta d’analitzar l’autor en el seu context i situar l’obra dins la trajectòria de l’autor. En “Costumari de records de Sergi Durbà “a més compta amb imatges inèdites d’una entrevista que realitzaren a l’escriptor el passat 15 de novembre en la Biblioteca Pública de Paiporta Maria Moliner.

Agraïm la col·laboració del director Enric Campos per cedir-nos les instal·lacions i a Sergi Durbà per la xarrada.

Print Friendly, PDF & Email
Total Page Visits: 863 - Today Page Visits: 2

About the Author

admin
Idea original de Glòria Llàcer