Llegir en família

Redacció / 19 de desembre de 2016

Des de La fundació Bromera ens arriben aquestos consells per fomentar els hàbits lectors dels nostres fills i filles adolescents.

Les vacances poden ser un moment per apropar-nos una miqueta a aquestos fills i filles adolescents que tenim a casa i que molt sovint tenen poques ganes de comunicar-se ja amb nosaltres. Fer activitats amb ells com anar al cinema, veure vídeos i fotografies de quan eren menuts també ajudarà a reforçar els lligams i per què no passar una estona tota la família junta llegint.Des de La fundació Bromera ens arriben aquestos consells per fomentar els hàbits lectors dels nostres fills i filles adolescents.

El llibre, un objecte quotidià
Els llibres han d’estar presents físicament a casa, han de ser un element habitual.

A més, qualsevol excusa pot ser bona per a parlar de lectures amb els nostres fills més majors: la publicació d’una novetat, la ressenya d’un diari…

Interessem-nos també per les lectures que els recomanen a classe. Podem llegir el mateix que ells i, més tard, comentar-ho, però ho farem sempre sense exigències: la lectura se suggereix, no s’imposa.

També és molt útil habilitar un espai de la casa on hi haja prou tranquil·litat per a llegir, així com la llum idònia. Allí podreu coincidir quan disposeu de temps lliure per a compartir conversa i lletra i, a més, l’espai pot convertir-se en la vostra «minibiblioteca» particular, que pot ampliar-se fàcilment amb els regals nadalencs.

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Total Page Visits: 680 - Today Page Visits: 1

About the Author

admin
Idea original de Glòria Llàcer