El professor d’Educació Física Javier Remohí publica: “Pàdel. Lo esencial”

Redacció / 11 de gener de 2017

Pàdel. Lo essencial, explica tot el que cal saber sobre el pàdel de manera sintètica i esquemàtica amb l’atractiu d’incloure en color moltes infografies i fotografies per il·lustrar amb imatges tots els conceptes imprescindibles.

El professor d’Educació Física, Javier Remohí, acaba de veure publicat el seu llibre Pàdel. Lo essencial, on explica tot el que cal saber sobre el pàdel, un esport que ens confessa l’apassiona. Aquest llibre és el resultat de dos anys i mig d’intens treball i tal i com subratlla el títol, no enganya, hi trobarem efectivament  l’essencial.

“Pàdel. Lo esencial”, compta amb l’atractiu d’incloure en color moltes infografies i fotografies per il·lustrar amb imatges tots aquestos conceptes que s’expliquen amb rigor i precisió però amb claretat tant per a qui s’inicia en l’esport com per als jugadors professionals.

El llibre que es pot adquirir en www.guiapadel.com és en aquestos moments la guia més actualitzada que hi ha al mercat editorial Screenshot_20161207-201642sobre aquest esport i és per això que està tenint una gran acollida per part d’entrenadors, monitors, jugadors i  aficionats a aquest esport.

“Constància, esforç i sacrifici” és tal com ens conta la seua fórmula per a què el que un dia fou un somni siga ara una realitat.

Print Friendly, PDF & Email
Total Page Visits: 1147 - Today Page Visits: 1