Tres documentals produïts en L’IES la Sénia són finalistes en el concurs Sambori MicE 2017

GlòriaLlàcer /12 de gener de 2017

Els i les nostres alumnes, finalistes en la 5a MiCe (Mostra Internacional de Cinema Educatiu).

Cal assenyalar que a la convocatòria d’enguany han concorregut més de 250 treballs a totes les modalitats audiovisuals i en la modalitat de batxillerat i secundària s’han seleccionat vint treballs del quals  tres documentals han sigut  produïts en L’IES la Sénia. La mostra ens donarà l’oportunitat de veure projectades les nostres produccions en pantalles grans i compartir-les amb més públic.IMG_2145

Els documentals que han estat seleccionats es van realitzar durant el curs 2015-2016 en l’assignatura de Valencià: Llengua i Literatura amb la professora Glòria Llàcer en els cursos de 3r d’ESO i 1r de batxillerat.

La relació del nostres documentals és la següent i incloem el vincle per poder veure’ls de manera immediata.

De tercer d’ESO ha quedat finalista el documental Eiximenis, una història real (https://www.youtube.com/watch?v=SQAcYbp4xOI)  realitzat pels alumnes Raul Caballero,  Blanca Mallen, Quique Rubio, Raquel Tomás Paula Zamora que en aquestos  moments cursen 4t de l’ESO.

De primer de batxillerat el documental València per a les amigues https://www.youtube.com/watch?v=gLs_8sCkDYU) realitzat per les alumnes Maria Escrich, Marta Hernando i Carla Molero que en aquest curs estudien 2n de batxillerat. https://www.youtube.com/watch?v=9ZCLR-qfRAY i també el documental L’Edat mitjana i la poesia trobadoresca  (https://www.youtube.com/watch?v=9ZCLR-qfRAY) de les alumnes Rosa Collado, Maria Escrich, Ana Domingo i Rosa Segarra que en aquest curs fan 2n de batxillerat.

Ens alegra que el treball dels nostres alumnes haja estat reconegut perquè van acceptar el repte de treballar enfrontant-se a noves dificultats i ho han fet amb il·lusió, treball, creativitat i un enginy que sorprèn i no cal dir que a més s’ho van passar d’allò més bé.

Print Friendly, PDF & Email
Total Page Visits: 2071 - Today Page Visits: 1

About the Author

admin
Idea original de Glòria Llàcer