El blog del Departament de Música de l’IES La Sénia de Paiporta arriba a les 100.000 visites.

Ángel Rabasa / 18 de desembre de 2017

El 13 de gener, el blog del Departament de Música de l’IES La Sénia arriba a les 100.000 visites.

El blog del Departament de Música de l’IES La Sénia de Paiporta, que creàrem el 12 de setembre de 2014 amb la seua primera entrada, ha arribat hui 13 de gener de 2017 a les 100.000 visites. En ell podem veure el nostre treball diari a l’aula: activitats extraescolars, Cor de l’IES La Sénia, els nostres materials, organologia, partitures de flauta, PROESO, projectes del departament, textos de Música… També podem trobar l’actualitat al món de la Música: documentals de vídeo, els oficis de la Música, Música i cinema, Música moderna, músics que ens deixen, pel·lícules, programes de TV i vídeos. Dia a dia seguim actualitzant-lo per a què el gaudisca tothom.

http://musiclasenia.blogspot.com.es/2017/01/el-nostre-blog-arriba-les-100000-visites.html

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Total Page Visits: 1358 - Today Page Visits: 1

About the Author

admin
Idea original de Glòria Llàcer